Black in White

Black in White - via Coco Lapine Black in White - via Coco Lapine Black in White - via Coco Lapine Black in White - via Coco Lapine

The Centro Interpretação serves as a tourist information point and hosts exhibitions and educational activities at the same time. This building used to be a school’s gym. To respect the architecture of the beautiful building, the architects added two monolithic black volumes which follow the angles of the roof. It preserves the identity of the building and the contrast between the white walls and the black elements is just stunning.

Het Centro Interpretação dient als toeristen informatie punt en een plaats waar tentoonstellingen worden gehouden. Het gebouw was vroeger een turnzaal van een school. Om de architectuur van het mooie oude gebouw te respecteren, plaatsen de architecten twee zwarte volumes in de zaal die de lijnen van het dak volgen. Hierdoor wordt de identiteit van het gebouw behouden. Het contrast tussen de hoge witte muren en de zwarte elementen is adembenemend.

found via Dezeen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s